Open Applications
Found no suitable vacancy?

If there is currently no suitable vacancy, then you can express your interest through an open application.


Summary
Company:
RBC Engineering Support
Location:
Lomm, Nederland
Industry:
Industrie
Type of job:
Full-time
Experience:
Starter
Level of education:
HBO+
Mechanical Engineer

Voor één van onze relaties in de omgeving van Lomm zijn wij momenteel op zoek naar een:
 
Mechanical Engineer

 

Vanwege de sterke groei van de bedrijfsactiviteiten bij onze relatie, op het gebied van volledig onderhoud van turbine-installaties inclusief besturing en elektriciteitsopwekking, zoeken wij een Mechanical Engineer die ook op elektrotechnisch gebied de juiste ondersteuning kan bieden. Naast deze hoofdtaak behoren schade onderzoek aan componenten en Root Cause Analysis bij gefaalde machines tot het takenpakket.
 
Opleiding en ervaring
Wij zoeken naar een werktuigbouwkundig ingenieur met belangstelling voor meet- en regeltechniek, elektrotechniek en liefst ook materiaalkunde. Ben jij iemand met een brede belangstelling en vind je het een uitdaging om zelf mee te bouwen aan en te groeien in deze nieuwe functie, reageer dan. Ervaring is hier minder belangrijk dan de juiste belangstelling en mentaliteit.
 
Aanbod
Wij bieden een afwisselende functie binnen een internationaal opererende onderneming die binnen haar vakgebied op topniveau opereert. Er heerst een collegiale werksfeer met informele, korte communicatielijnen waar talent alle mogelijkheden krijgt zich verder te ontwikkelen.