Open Applications
Found no suitable vacancy?

If there is currently no suitable vacancy, then you can express your interest through an open application.


Summary
Company:
RBC Engineering Support
Location:
Heerlen, Nederland
Industry:
Industrie
Type of job:
Full-time
Experience:
5 jaar
Level of education:
MBO+
Tekenaar / Constructeur Werktuigbouwkunde

Voor één van onze relaties in de omgeving van Heerlen zijn wij momenteel op zoek naar een:

 

CONSTRUCTEUR-WTB/ TECHNICAL ENGINEER ( M/V)

 

Onze relatie is een ingenieursbureau dat wereldleider is in het ontwerpen en produceren van diverters, diffusers en in-en uitlaatsystemen voor elektriciteitscentrales. Bovendien zijn zij de hoofdleverancier van deze systemen voor eindgebruikers van verouderde gasturbines. Daarnaast worden klanten voorzien van verschillende andere diensten, waaronder: toezicht op locatie, levering van onderdelen, reparatie- en opbouw werkzaamheden en diensten voor diverse systemen.

 

Functie-inhoud
- Ontwerpt op structurele wijze mechanische componenten en samenstellingen.
- Bereidt nauwkeurige complexe tekeningen voor van de wisselklepapparatuur, in- en uitlaatsystemen.
- Toont creativiteit in het ontwikkelen van kosteneffectieve oplossingen om problemen te ondervangen.

- Voorbereiding van de technische specificatie voor de aankoop van elektro- en hydraulische onderdelen.
- Zorgt voor de naleving van het ontwerp met bestek, begrijpt en is in staat om de technische specificaties van de klant te interpreteren.
 

Functie-eisen
Diploma HTS-Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar diploma of een diploma MTS-Werktuigbouwkungde met de nodige ervaring. Een goede kennis van lassen/constructie-apparatuur en technieken. Kennis van AutoCAD en 3D systemen is een vereiste (kennis van Inventor is een sterk pluspunt). Grondige kennis van codes en normen die van toepassing zijn in de staalbouw. Vermogen om goed te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, alsook de mogelijkheid om samen te werken in teamverband. Inzicht in workshop processen en materialen. Hands-on mentaliteit is vereist en het maken van reizen is soms noodzakelijk. Kennis van de Engelse taal is vereist. Duitse taal is een pluspunt. We zijn op zoek naar kandidaten die klaar zijn voor een tweede stap in hun carrière.

 

Wij bieden:
Een dynamische internationale organisatie welke zeer snel groeit. Interne training en ondersteuning door de afdelingsmanager. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Werklocatie is in Heerlen.