Open Applications
Found no suitable vacancy?

If there is currently no suitable vacancy, then you can express your interest through an open application.


Summary
Company:
RBC Engineering Support
Location:
Maastricht, Nederland
Industry:
Food industrie
Type of job:
Full-time
Experience:
3 jaar
Level of education:
HBO+
(Sr.) Mechanical Engineer

In de functie van (senior) engineer WTB bent u verantwoordelijk voor de W-engineering van klantspecifieke installaties en machines, over het algemeen binnen multidisciplinaire projectteams. In het offertetraject zet u uw deskundigheid in en vormt u zich een goed beeld van de vraag en behoefte van de klant. Vervolgens vertaalt u dit op een effectieve manier naar een concept met bijbehorende marktconforme calculatie.
Bij het uitwerken van de concepten naar een 3D ontwerp werkt u nauw samen met verschillende disciplines (zoals Software, Elektrotechniek, Vision en Robotica) en pleegt u overleg met andere afdelingen en disciplines wanneer het gaat om de coördinatie van het ontwerp en de uitvoering. Het detailleren van de constructies (Minimal Dimensions TPD), begeleiden van de junior engineers en de realisatie van de machine behoort eveneens tot het takenpakket. In deze functie rapporteert u aan de afdelingsmanager.
 
Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar jonge enthousiaste kandidaten met minimaal een afgeronde HBO-opleiding(werktuigbouwkunde / mechatronica). U heeft ruime ervaring opgedaan binnen een ontwikkelomgeving wanneer het gaat om het engineeren van high- tech installaties en machines. Hierbij heeft u een conceptueel denkvermogen ontwikkeld. Uw technische marktkennis ondersteunt u bij het kostenbewust ontwerpen van onze machines en installaties. Uitgebreide kennis van en ervaring met 3D-engineering is een must. Tevens beschikt u over ruime kennis op het gebied van de machinerichtlijn. Kennis van fijnmechanica, FEM analyse en Minimal Dimension TPD is een pre.
Daarnaast bent u in staat zowel zelfstandig alsook in teamverband te functioneren. U heeft dan ook voldoende affiniteit en kennis met betrekking tot de eerder genoemde disciplines. U vindt het leuk om op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en methodes binnen maar ook buiten het vakgebied.
 

U beschikt over een sterke persoonlijkheid, u bent professioneel, pro-actief en innovatief en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en u bent het aanspreekpunt voor klanten. U werkt accuraat en bent besluitvaardig. U bent creatief in het bedenken van oplossingen.
 
Geboden wordt
Onze opdrachtgever biedt een interessante en afwisselende functie in een dynamische en informele organisatie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens wordt er uiteraard een bij de functie passend salaris en een goed pakket arbeidsvoorwaarden geboden.