Offenen Anwendungen
Kein passendes Angebot gefunden?

Wenn Sie derzeit keine passende Stelle finden, dann können Sie Ihr Interesse durch eine offene Anwendung bekunden.

Zusammenfassung
Firma:
RBC Engineering Support
Lage:
Heerlen, Nederland
Industrie:
Industrie
Jobtyp:
Full-time
Erfahrung:
3 Jahre
Niveau der Ausbildung:
HBO
Hoofdontwerper Mechanisch

Voor één van onze relaties in de omgeving van Heerlen zijn wij momenteel op zoek naar een:  
 

HOOFDONTWERPER MECHANISCH
 

Onze relatie is een internationaal opererende onderneming, actief op het gebied van industriële electronica en automatisering met toepassingsgebieden in o.a. de semiconductor-, electro-, farmaceutische-, kunststof-, voedingsmiddelen- en automotive-industrie. Sedert 1990 worden in geheel Europa bij vooraanstaande bedrijven en instellingen innovatieve oplossingen en producten geleverd.

 
De functie:
Het analyseren van de zich voordoende (mechanisatie- en/of automatiserings-) vraagstukken en hiervoor technisch (volgens de stand der techniek) realiseerbare opstellingen te bedenken, specificeren en te begroten, die resulteren in relatief eenvoudig en doeltreffend functionerende ontwerpen die eenvoudig zijn te produceren en te testen. Het betreft hierbij de ontwikkeling, productie en installatie van machines voor de fijnmechanische assemblage en electronische industrie.
 

Het profiel:
Het gevraagde opleidingsniveau voor deze functie is een TU-/HBO-niveau, richting werktuigbouwkunde zijn waarbij mechatronische affiniteit een pré is.
 

Het aanbod:
Onze relatie hecht veel waarde aan het vakmanschap en de ontwikkeling van haar medewerkers. Deze zelfstandige functie biedt de kans om op het gebied van innovatieve toepassingen, binnen een breed scala van productieprocessen een groeipad te doorlopen. Uiteraard worden daar goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover gesteld, waaronder studiefaciliteiten en ruime mogelijkheden om binnen het vakgebied bij te blijven. Inschaling geschiedt op basis van ervaring en opleidingsniveau.