Service & Troubleshooting Engineer

Full-time
Eindhoven
Geplaatst 1 week geleden

De Service & Troubleshooting Engineer heeft als hoofdtaak het dealernet te voorzien van de complete en actuele chassisspecifieke service informatie, elektrische schema’s en diagnose informatie. Deze werkplaatsinformatie voor het diagnosticeren van alle producten wordt gepubliceerd via het dealernet in een werkplaats applicatie RMI genaamd (Repair and Maintenance Information).

Taken & Verantwoordelijkheden
▪ Ontwikkelen en onderhouden van service informatie van voertuigsystemen, diagnose informatie en elektrische schema’s om de data vervolgens te laten publiceren via verschillende (web-) applicaties voor het service netwerk.
▪ Complexe engineering data (HBO/TU) van Product Development en andere informatie bronnen analyseren en ‘vertalen’ naar bruikbare diagnose informatie voor het service netwerk (LBO/MBO niveau).
▪ Verantwoordelijk voor het uitwerken van een compleet, breed gedragen voertuigdiagnose proces, in samenwerking met Repair & Maintenance Engineers en DAVIE auteurs om dit uiteindelijk als een diagnostic step by step procedure te communiceren naar het service netwerk.
▪ Deelname aan Simultaneous Engineering Teams (SE), General Risk Product Analysis (GRPA) en Safety Design reviews om er voor te zorgen dat de nieuwe producten voldoen aan de gestelde Service Information Requirements teneinde diagnosibility en serviceability te waarborgen.
▪ Ondersteunende technische expertise bieden aan interne afdelingen zoals o.a. Service Technical Support, Parts&ServiceHelpDesk, Warranty, Parts & Repair en Service Training.
▪ Regulier contact onderhouden met de gebruikers van de Diagnose informatie om kwaliteit en praktische bruikbaarheid te waarborgen.

Jouw profiel
▪ We zijn op zoek naar een man/vrouw met opleidingsniveau HBO en gedegen kennis van voertuigsystemen/functies (PTH of HTS voertuigtechniek/Elektronica).
▪ Bij voorkeur met ervaring in moderne publicatie technieken, XML editors, Web applicaties, actuele automotive diagnose apparatuur en diagnostic authoring (ODX/OTX).
▪ Engelse taal (niveau B2) in woord en geschrift.
▪ Praktijk ervaring vanuit een automotive werkplaats is een pré.

Onze kenmerken
▪ Onafhankelijkheid
▪ Flexibiliteit
▪ Betrouwbaarheid
▪ Deskundigheid
▪ Snelheid
▪ Eerlijkheid
▪ Transparantie

Arbeidsvoorwaarden
▪ Een marktconform en attractief salaris
▪ Een volledige reiskostenvergoeding van € 0,19 cent netto per kilometer
▪ 25 verlofdagen per kalenderjaar
▪ Wij hebben een collectieve pensioenregeling waarbij je extra pensioen spaart
▪ Je krijgt collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering bij CZ
▪ Een groeiende organisatie met veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
▪ Je komt terecht bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers en werkt aan uitdagende projecten.
▪ Waardering voor collega’s vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij regelmatig personeelsactiviteiten, krijg je een verjaardagscadeau en krijg je elk jaar een zelf samengesteld kerstpakket

Vacature kenmerken

CategorieAutomotive, Industrie
Full-timeFull-time


Solliciteer direct

Vul je e-mail in

Telefoonnummer

Kies uw bestand *