Test & Commissioning Engineer

Full-time
Vlodrop
Geplaatst 8 maanden geleden

Je komt te werken binnen de afdeling Parts & Services bij onze opdrachtgever. Het team verzamelt en analyseert de ervaringen van klanten. Die kennis wordt gebruikt in ontwerp- en productieprocessen. Zo kan met de input van de klant onderdelen verbeterd worden, waardoor de levensduur van het product toeneemt. Bij Parts & Services krijgen klanten advies en antwoord op hun vragen. Verder voorziet het team ze van spare parts.

Functieomschrijving
▪ Je coördineert en begeleidt de inbedrijfstelling en overdracht van de opgebouwde attracties en besturingssystemen. Je waarborgt daarbij een veilige werkomgeving en realiseert de randvoorwaarden daarvoor in afstemming met de klant. Je verdiept je voorafgaand in het concept, de beoogde beleving en effecten van de in gebruik te stellen attractie en systemen
▪ Je controleert en test de besturingssystemen op functionaliteiten, adequate werking en veiligheidsaspecten, mede aan de hand van de SAT (Site Acceptance Test) en de beschikbare technische gegevens, analyseert de testresultaten en bespreekt deze zo nodig met de klant.
▪ Je draagt bij aan het opstellen van kwaliteitsdocumenten, waaronder de SAT (Site Acceptance test).
▪ Je signaleert besturingstechnische storingen, spoort de oorzaak op en voorziet in de oplossing daarvan.
▪ Je rapporteert nauwgezet over de testresultaten en doet zo nodig voorstellen voor aanpassing/verbetering van de testprocedures.
▪ Je bent vraagbaak -ook na oplevering van de attracties – voor de operators on site over de bediening en de adequate werking van de systemen; je bent daarbij alert op signalen van stagnaties en onderneemt zo nodig actie.
▪ Je verzorgt trainingen voor en instrueert aan de hand van de gebruiksinstructies/manuals de operators van de attracties en de technici van de onderhoudsdienst van de klanten en optimaliseert de kennis omtrent de bedienings- en technische aspecten van de attracties en besturingssystemen.
▪ Je verzorgt tevens instructies omtrent wijzigingen in de bediening in geval van significante veranderingen aan bestaande attracties; je bent daarbij alert op het bedieningsgemak

Functie-eisen
▪ Je beschikt over vakkennis op hbo-niveau (te denken ware aan HTO Werktuigbouw of Elektrotechniek/Process Engineering), aangevuld met door opleiding verworven specifieke kennis van besturingstechniek.
▪ Je bezit zowel mechanische als elektrotechnische kennis en/of vaardigheden.
▪ Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld
▪ Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
▪ Je bent tactvol, klantvriendelijk en resultaatgericht
▪ Je bent bereid om te reizen

Onze kenmerken
▪ Onafhankelijkheid
▪ Flexibiliteit
▪ Betrouwbaarheid
▪ Deskundigheid
▪ Snelheid
▪ Eerlijkheid
▪ Transparantie

Arbeidsvoorwaarden
▪ Een marktconform en attractief salaris
▪ Een volledige reiskostenvergoeding van € 0,19 cent netto per kilometer
▪ 25 verlofdagen per kalenderjaar
▪ Wij hebben een collectieve pensioenregeling waarbij je extra pensioen spaart
▪ Je krijgt collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering bij CZ
▪ Een groeiende organisatie met veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
▪ Je komt terecht bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers en werkt aan uitdagende projecten.

Vacature kenmerken

CategorieIndustrie
Full-timeFull-time


Solliciteer direct

Vul je e-mail in

Telefoonnummer

Kies uw bestand *