Carreer center

Vind de perfecte baan

Bekijk de vacatures

Onze collega's aan het woord

Een 4/5 job als project engineer vinden, is zeker geen simpele karwei,
maar Luuk van RBC engineering heeft me niet alleen geholpen deze wens te vervullen.
Hij heeft me bovendien ook nog volkomen begeleid in de administratie die mijn nieuwe uitdaging in Nederland (voor mij buitenland) met zich meebracht.

Miranda MonnissenProject Engineer at Stalumex

Thanks to RBC I was able to realize my dream of living in the Netherlands and having a great job in a Dutch high-tech company. In addition to matching me up with the perfect job, they provided my family and me invaluable help and assistance with finding a place to live, getting settled in, and navigating the bureaucracy. Thank you Luuk, René, and the rest of the RBC team!

Donald WalkerLead Design Engineer at ASML

Kurz und knapp, RBC Engineering Support hat ein tolles Team, Sie sind kompetent, jederzeit erreichbar und hilfsbereit. Die Mitarbeiter stehen im Fokus. Kann ich nur empfehlen!

Imad AfaraInk Designer at Océ Technologies

Voor mij is het grootste pluspunt aan RBC Engineering Support de menselijkheid in hun aanpak. Er word altijd naar een oplossing gezocht die bij de werknemer past, waarbij alle opties bekeken worden en open over gecommuniceerd word. De communicatie verloopt altijd professioneel en persoonlijk, ongeacht of het gesprek over het werk, de klant of het favoriete restaurant gaat.

Rudi de KruijfEmbedded Software Engineer at Innolux

Ik werk via RBC Engineering Support al geruime tijd bij DAF Trucks. Hier ben ik bezig met de routing van de uitlaat, het dynamische krachtverloop op de uitlaat en de stroming van de verbrandingsgassen. Naast het uitdagende werk is er bij RBC Engineering Support ruimschoots aandacht voor ontspanning. Ze organiseren elk jaar een kerstviering voor alle collega’s inclusief aanhang en in de zomer een uitje, waar zelfs het complete gezin van harte welkom is. Een leuk moment om elkaar onder het genot van een hapje en drankje beter te leren kennen. Je kunt altijd met vragen terecht bij het team in Landgraaf en wordt direct geholpen. Een zeer prettige werkgever die mij de unieke kans geeft te werken bij een grote multinational zoals DAF Trucks.

André van der StegenSenior Constructeur Motor Installaties at DAF Trucks

Ik ben zelden benaderd door een bedrijf met een vacature die zo goed aansluit op mijn kennis, ervaring, wensen en eisen ten aanzien van een baan. RBC Engineering Support heeft mij weten te overtuigen door het bieden van een baan in een internationale werkomgeving bij een technologisch vooruitstrevend en maatschappelijk verantwoord bedrijf. Met recht een bedrijf waar ik graag voor wil werken. Mijn eerste contact met RBC en Luuk, was zeer prettig, inmiddels had ik al veel vergelijkingsmateriaal en RBC springt er met kop en schouders bovenuit.
Vooral het persoonlijke aspect en het contact blijven houden tijdens de opdracht. Feedback, communicatie en opvolging echt top!

Marino VaccariManaged Dealer Inventory Analist at DAF Trucks

“Sinds een paar maanden ben ik onderdeel van het team van RBC Engineering Support en het bevalt me uitstekend. Ze hebben een geweldige uitdaging voor me gevonden als Production Engineer, een baan die me uitstekend bevalt. Dankzij het blijvende contact en de interesse vanuit RBC, voel ik me helemaal op mijn gemak. De keuze om te wisselen naar een baan via RBC is dan ook een van de beste keuzes geweest.”

Edwin BeckerProduction Engineer at Vekoma

Nadat ik besloten had om van baan te wisselen, ben ik via via bij RBC Engineering Support terecht gekomen. Na een eerste kennismakingsgesprek, waarbij de focus vooral lag op hetgeen wat ik wil en zoek, heb ik een mooie lijst met mogelijkheden doorgestuurd gekregen. Deze sloten goed aan op mijn wensen. Na een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven, heb ik een project gevonden waarbij ik een goed gevoel had. Ik heb regelmatig contact met mijn contactpersoon bij RBC om te bespreken hoe het werk mij bevalt.

Laura VerbeekEmbedded Software Engineer Admesy

Na mij in te schrijven op de VDAB in België werd ik vrijwel direct gecontacteerd door RBC. Na een eerste kennismakingsgesprek was duidelijk dat de mentaliteit meteen aansloot op wat ik zocht in een bedrijf. Er werd meteen besproken hoe ik als schoolverlater kon beginnen aan het opbouwen van mijn carrière. RBC is toen direct aan de slag gegaan een geschikte baan te vinden waar ik mijn kennis verder kan ontplooien. De begeleiding en constante opvolging van mijn traject geeft een gevoel dat je er niet alleen voor staat. Dankzij het brede netwerk opdrachtgevers van RBC hebben ze snel verschillende opties voor me gevonden. Ik ben tevreden dit toffe team achter me te hebben staan en kijk uit naar een succesvolle carrière.

Pieter TriestMechatronics engineer at Viro

Toen ik op mijn 58-ste wederom op zoek moest gaan naar een nieuwe uitdaging, was het Luuk die via zijn informele to the point aanpak mij het beste gevoel bezorgde voor een kans op succes. Hij beet zich vast in mijn case en zijn vastberadenheid heeft mij uiteindelijk een prima job bezorgt bij DAF trucks als projectleider. Kan niet anders dan RBC warm aanbevelen, met hun directe lijnen en persoonlijke informele aanpak.

Rick Ummels Projectleider Sites & Buildings at DAF Trucks

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging benaderde Luuk mij met de mogelijkheden die RBC Engineering Support kon bieden. Hierin hebben zij direct een interessant voorstel gedaan en zat ik een week later al aan tafel met mijn nieuwe werkgever. RBC Engineering Support heeft tijdens dit traject veel voor mij betekend en mij uitgebreid begeleid. Zij nemen de tijd voor je, luisteren naar je en schakelen snel.

Laurens ReumkensWerkvoorbereider at Stalumex

Ik voelde me direct goed bij RBC Engineering Support. Luuk koppelde mij aan precies de opdracht die ik zocht en waar ik me als materiaalkundig ingenieur goed in voelde, in de dynamische omgeving van DAF Trucks. Hij zorgde voor een persoonlijke begeleiding tijdens de gesprekken met DAF Trucks en dit leidde snel tot een overeenkomst. RBC Engineering Support zorgt voor maatwerk, tot tevredenheid van de werknemer en de opdrachtgever.

Frank DruytsSpecialist Materialen en Processen – Metalen at DAF Trucks

Mijn ervaring met RBC Engineering is zeer positief te noemen, de eerste optie die RBC voor mij selecteerde, was ook meteen de juiste match!
Je voelt je meer dan gewaardeerd door het hele team, als de juiste wil om te werken er is, dan heeft RBC zeker de juiste uitdaging voor je klaar liggen.
Persoonlijk vind ik dat het team zeer in balans is en professioneel met je samenwerkt.

Ignace ReijnerCustomer Service Engineering Manager at Hoerbiger

Heel aangenaam en vriendelijk personeel. Professioneel, eerlijk en ze houden hun beloftes! Een echte aanrader!

Aimilios AnastasiouProcess Engineer at Tebodin Bilfinger

Als je met 50 jaar plots je job verliest stort je wereld even in. Ik ging op zoek naar een nieuwe job met één gedachte. Ik doe alleen nog iets wat me 100 procent aanstaat. De eerste die me contacteerde was Luuk, en de volgende werkdag ontmoetten we elkaar al. Er was één specifieke klant die mij in het oog sprong. Ellimetal. Luuk regelde de eerste ontmoeting en gaande weg groeiden Ellimetal en ik naar elkaar toe, met een leuke job, die me 100 procent aanstaat als gevolg.

Kris AdriaensenProject Engineer Pre Sales, Design en FEM at Ellimetal

Carrière mogelijkheden

Wij bieden uitdagende en afwisselende projecten en opdrachten die bijdragen om jouw ambities en carrièredoelstellingen te realiseren. Tegelijkertijd investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het faciliteren van gerichte opleidingen en trainingen.

Het idee

In de toenemende globalisering spelen snelle technologische ontwikkelingen en innovaties een steeds belangrijkere rol. De dynamiek die hierdoor ontstaat zorgt voor een sterke behoefte om de juiste kennis en capaciteit beschikbaar te hebben in elke fase van het proces. Ons idee is om in te spelen op deze ontwikkeling door onze opdrachtgevers te ondersteunen in het uitvoeren van projecten en opdrachten door passende capaciteitsoplossingen te bieden.

Wat doen we

Wij investeren in lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers. Dit doen we door het leveren alle dienstverlening, kennis en capaciteit die noodzakelijk is voor het oplossen van de flexibele en structurele capaciteitsbehoefte bij onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden onze (nieuwe) collega's een continu aanbod van uitdagingen met meer dan voldoende carrièrekansen en ontwikkelmogelijkheden.