Carreer center

Vind de perfecte baan

Bekijk de vacatures

Onze collega's aan het woord

Ik werk inmiddels al bijna 3 jaar naar volle tevredenheid bij RBC Engineering Support. Zij hebben mij tot op heden aan twee zeer interessante en uitdagende opdrachten geholpen, achtereenvolgens bij Philips en ASML. Als software engineer heeft RBC Engineering Support mij altijd meer dan voldoende uitdagende mogelijkheden aan kunnen bieden. Kortom, een goede werkgever met prima arbeidsvoorwaarden. Een bedrijf waar ik me thuis voel en waar zeer regelmatig persoonlijk contact blijft plaatsvinden.

Roel KistSoftware Engineer at ASML

RBC Engineering Support probeert zo snel en goed mogelijk de kwaliteiten te passen bij mogelijke opdrachtgevers, en dit zelfs tot na een overeenkomst. Toen het duidelijk werd dat mijn contract bij mijn 1e project bij Philips Healthcare niet werd verlengd om economische redenen stond RBC Engineering Support direct klaar om naar een oplossing te zoeken. Binnen een paar dagen had ik een gesprek om na te gaan of de interesses nog hetzelfde zijn en ik kreeg direct voorstellen voor nieuwe opportuniteiten, aanliggend aan mijn interesses. Zij hebben mij inmiddels weer geholpen aan een zeer mooie opdracht.

Gerry BenaetsElectromechanical Engineer at VIRO

Een 4/5 job als project engineer vinden, is zeker geen simpele karwei,
maar Luuk van RBC engineering heeft me niet alleen geholpen deze wens te vervullen.
Hij heeft me bovendien ook nog volkomen begeleid in de administratie die mijn nieuwe uitdaging in Nederland
(voor mij buitenland) met zich meebracht.

Miranda MonnissenProject Engineer

Dankzij RBC Engineering Support heb ik direct na mijn opleiding meteen een job aangeboden gekregen. Momenteel werk ik dankzij hun al meer als 3 jaar via RBC voor ASML. RBC Engineering Support biedt een heel persoonlijke aanpak en staat ook stil bij wie je bent en wat je precies zoekt. Daarnaast worden er ook leuke uitstapjes gepland en heb je ook de kans om andere werkkrachten binnen het bedrijf te ontmoeten tijdens bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstviering. RBC Engineering Support is een aanrader voor iedereen die een job zoekt in de technische sector.

Kenneth VankerkomTest Engineer at ASML

Thanks to RBC I was able to realize my dream of living in the Netherlands and having a great job in a Dutch high-tech company. In addition to matching me up with the perfect job, they provided my family and me invaluable help and assistance with finding a place to live, getting settled in, and navigating the bureaucracy. Thank you Luuk, René, and the rest of the RBC team!

Donald WalkerLead Design Engineer at ASML

Na jarenlang bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. RBC Engineering Support heeft me professioneel geholpen en begeleid bij deze zoektocht. Door hun no-nonsens aanpak en hun samenwerking met top-bedrijven, hebben zij ervoor gezorgd dat ik de juiste keuze heb kunnen maken. Ik ben terecht gekomen in een internationaal hoogtechnologische werkomgeving waar ik me op en top thuis voel en waar ik mijn kennis en kunde kan delen met toffe collega’s.

Xavier HamalElectronics Development Engineer at ASML

Kurz und knapp, RBC Engineering Support hat ein tolles Team, Sie sind kompetent, jederzeit erreichbar und hilfsbereit. Die Mitarbeiter stehen im Fokus. Kann ich nur empfehlen!

Imad AfaraInk Designer at Océ Technologies

Voor mij is het grootste pluspunt aan RBC Engineering Support de menselijkheid in hun aanpak. Er word altijd naar een oplossing gezocht die bij de werknemer past, waarbij alle opties bekeken worden en open over gecommuniceerd word. De communicatie verloopt altijd professioneel en persoonlijk, ongeacht of het gesprek over het werk, de klant of het favoriete restaurant gaat.

Rudi de KruijfEmbedded Software Engineer at Innolux

Ik werk via RBC Engineering Support al geruime tijd bij DAF Trucks. Hier ben ik bezig met de routing van de uitlaat, het dynamische krachtverloop op de uitlaat en de stroming van de verbrandingsgassen. Naast het uitdagende werk is er bij RBC Engineering Support ruimschoots aandacht voor ontspanning. Ze organiseren elk jaar een kerstviering voor alle collega’s inclusief aanhang en in de zomer een uitje, waar zelfs het complete gezin van harte welkom is. Een leuk moment om elkaar onder het genot van een hapje en drankje beter te leren kennen. Je kunt altijd met vragen terecht bij het team in Landgraaf en wordt direct geholpen. Een zeer prettige werkgever die mij de unieke kans geeft te werken bij een grote multinational zoals DAF Trucks.

André van der StegenSenior Constructeur Motor Installaties at DAF Trucks

Vanaf de eerste babbel met Luuk, had ik een fijn gevoel bij RBC Engineering Support. Ze gaven me de kans om met verschillende interessante bedrijven in contact te komen. Doorheen het jaar was er een vlotte en goede samenwerking. Wat voor mij in een vast contract resulteerde. Bedankt RBC!

Axel BekxElectromechanical Engineer at ASML

RBC Engineering Support is een organisatie die dicht bij je staat en goed naar je wensen luistert. Jij hebt de regie in handen! Zij navigeren je vervolgens naar de juiste plek door middel van een nauwe samenwerking en begeleiden je op locatie met diverse gesprekken.

Bert GerritsElektronica Engineer at Neways Technologies

RBC Engineering Support is een erg leuk en goed bedrijf. Voor hen ben je geen nummer zoals bij vele bedrijven, maar een echt persoon. Ze tonen heel veel interesse, steunen je en bieden hulp tijdens moeilijke periodes. Ze bewegen hemel en aarde om er voor te zorgen dat jullie, als werknemers, aan de slag kunnen in de functie die jullie ligt. Is jullie huidige functie toch niet wat je dacht dat het zou zijn, dan begeleiden ze je op een correcte wijze naar een ander bedrijf/functie.

Sander BosmansTest Engineer at VHE Industrial Automation

Ik ben bij RBC Engineering Support begonnen als Project Manager Machinebouw, precies het soort job waar ik naar op zoek was.
Al in het voortraject was het vrij snel duidelijk dat ik bij RBC Engineering Support te maken had met een professioneel team en voelde dat ik meer was dan enkel een profiel.

Dominqiue RenwartProject Manager at GDO

Ik ben zelden benaderd door een bedrijf met een vacature die zo goed aansluit op mijn kennis, ervaring, wensen en eisen ten aanzien van een baan. RBC Engineering Support heeft mij weten te overtuigen door het bieden van een baan in een internationale werkomgeving bij een technologisch vooruitstrevend en maatschappelijk verantwoord bedrijf. Met recht een bedrijf waar ik graag voor wil werken. Mijn eerste contact met RBC en Luuk, was zeer prettig, inmiddels had ik al veel vergelijkingsmateriaal en RBC springt er met kop en schouders bovenuit.
Vooral het persoonlijke aspect en het contact blijven houden tijdens de opdracht. Feedback, communicatie en opvolging echt top!

Marino VaccariManaged Dealer Inventory Analist at DAF Trucks

Ik kan RBC Engineering Support in drie kernwoorden samenvatten: rechttoe rechtaan, betrouwbaar en correct.

Tiziano CannovaMechanical Engineer at ASML

RBC Engineering Support heeft mij geholpen in de volgende stap in mijn carrière. Zij gaven mij een ruime lijst van potentiele werkgevers vanuit hun netwerk waaruit ik zelf, zonder druk, op alle gemak uit heb kunnen kiezen. Dit heeft als resultaat dat ik nu een mooie uitdagende baan heb bij een bedrijf wat ik zelf nooit gevonden zou hebben. Bedankt RBC.

Joost van den BergTeamleader Engineering at AIM

RBC Engineering Support heeft me goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe uitdaging. Door het goede eerst gesprek en brede klanten kring (zelfs buiten hun regio) kwam er een selecte lijst met mogelijk interessante bedrijven. Met deze lijst en goede begeleiding heb ik snel een nieuwe baan gevonden.

Pieter CarisElectronics Integrator at VDL Enabling Technologies Group

Sinds 2016 ben ik via RBC Engineering Support bij verschillende werkgevers werkzaam. Tot op heden ben ik zeer tevreden met onze samenwerking. Er wordt altijd gericht gezocht naar een passende uitdaging. Hiernaast zijn zaken als persoonlijke begeleiding, vriendelijkheid en communicatie voor mij zeer belangrijk. Regelmatig wordt je gebeld of een afspraak gemaakt om “gewoon” te praten hoe het met je gaat. Dit vind ik dan ook gewoon menselijk en zeer vriendelijk.

Mehmet CaliBouwkundig Tekenaar at Timmers Engineering

“Sinds een paar maanden ben ik onderdeel van het team van RBC Engineering Support en het bevalt me uitstekend. Ze hebben een geweldige uitdaging voor me gevonden als Production Engineer, een baan die me uitstekend bevalt. Dankzij het blijvende contact en de interesse vanuit RBC, voel ik me helemaal op mijn gemak. De keuze om te wisselen naar een baan via RBC is dan ook een van de beste keuzes geweest.”

Edwin Beckerengineer at Vekoma

Nadat ik besloten had om van baan te wisselen, ben ik via via bij RBC Engineering Support terecht gekomen. Na een eerste kennismakingsgesprek, waarbij de focus vooral lag op hetgeen wat ik wil en zoek, heb ik een mooie lijst met mogelijkheden doorgestuurd gekregen. Deze sloten goed aan op mijn wensen. Na een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven, heb ik een project gevonden waarbij ik een goed gevoel had. Ik heb regelmatig contact met mijn contactpersoon bij RBC om te bespreken hoe het werk mij bevalt.

Laura Verbeekembedded software engineer

Carrière mogelijkheden

Wij bieden uitdagende en afwisselende projecten en opdrachten die bijdragen om jouw ambities en carrièredoelstellingen te realiseren. Tegelijkertijd investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het faciliteren van gerichte opleidingen en trainingen.

Het idee

In de toenemende globalisering spelen snelle technologische ontwikkelingen en innovaties een steeds belangrijkere rol. De dynamiek die hierdoor ontstaat zorgt voor een sterke behoefte om de juiste kennis en capaciteit beschikbaar te hebben in elke fase van het proces. Ons idee is om in te spelen op deze ontwikkeling door onze opdrachtgevers te ondersteunen in het uitvoeren van projecten en opdrachten door passende capaciteitsoplossingen te bieden.

Wat doen we

Wij investeren in lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers. Dit doen we door het leveren alle dienstverlening, kennis en capaciteit die noodzakelijk is voor het oplossen van de flexibele en structurele capaciteitsbehoefte bij onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden onze (nieuwe) collega's een continu aanbod van uitdagingen met meer dan voldoende carrièrekansen en ontwikkelmogelijkheden.